Goochelaar Dion van Rijt
23 februari 2016
Carlos & Mirella
23 februari 2016
Bent u op zoek naar een manier om uw product of dienst op een unieke manier onder de aandacht te brengen? Denk dan eens aan onze Promotie Models. Onze promotiedames zijn getraind in het enthousiast verkopen of promoten van uw product of dienst en zijn inzetbaar met of zonder exclusief ontworpen presentatiemiddelen.

Onze promotieteams zijn uw merkambassadeurs en worden gestyled in de kleuren van uw merk of logo. De Promotie Models zijn een interactieve beleving voor uw publiek door hun opvallende verschijning met speciaal ontworpen goodierokken. De goodierokken als aanvulling op het promotie team kunnen worden ingezet bij verschillende promotieactiviteiten zoals flyeren of sampling. De promotiemeisjes kunnen vanuit de rok leuke giveaways of samples uitdelen bij uw evenement, beurs of bijvoorbeeld in de winkelstraten. Een promotiemeisje met goodierok is met flyeren een echte eyecatcher! De Promo Models kunnen de flyers op A6-formaat uitdelen vanuit hun rokken.

Zonder presentatiemiddelen zijn de promotiedames ook inzetbaar bij een promotiestand, als begeleiding van een winactie of tijdens het uitdelen van goodiebags. De promotiemeisjes zijn erg geschikt om bijvoorbeeld traffic naar uw beursstand en leads te genereren of overige sales promotions uit te voeren. Ze benaderen uw doelgroep actief en door de interactie is er op sympathieke wijze ruimte om zowel iets uit te delen als in gesprek te raken met de doelgroep.

Bent u meer op zoek naar een gastvrouw voor uw evenement of beurs? Dan kunnen onze Hostesses het visitekaartje van uw bedrijf zijn. Onze Hostess zorgt ervoor dat uw gasten zich op hun gemak voelen.