MK Eventz

MK Eventz is een jong en dynamisch evenementenbureau gerund door twee energieke dames met passie voor het vak:
Monique Pelzer en Kimm Leunissen.
Welk evenement of feest je ook wil organiseren, MK Eventz neemt je alle zorgen uit handen en verzorgt een happening waarover jouw gasten nog lang zullen napraten.

MK Eventz ontstond toen Monique en Kimm een uitnodiging kregen om de Ladies Night bij Holland Casino in Valkenburg te organiseren. De dames kregen hier zo’n energie van en kregen zoveel lovende reacties dat ze besloten MK Eventz op te richten. En met succes!

Monique en Kimm vullen elkaar goed aan. De creatieve Monique barst van de ideeën en zorgt voor de perfecte invulling en aankleding. Organisatietalent Kimm zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, zij doet de planning, de administratie en de communicatie. Zij staan daarbij niet alleen. Met hun uitgebreide netwerk zijn de mogelijkheden voor elk evenement of feest eindeloos. Door samen te werken met professionele partners vinden ze de ideale locatie, prachtige aankleding, passende invulling, lekkere catering, sfeervolle muziek, effectieve marketing, maar ook de juiste visagist, kapper of animatie.