Promotie Models
23 februari 2016
Magic Circus Comedy Show
22 februari 2016
Entertainment voor uw event Maak uw feest, bedrijfsuitje, personeelsfeest, bedrijfsfeest of ander event onvergetelijk en compleet met Carlos & Mirella! Specialisten in spectaculaire en professionele Shows, Workshops & Dinner shows. Bent u opzoek naar een spectaculaire openingsact? Entertainment voor uw feest of een actieve dans workshop? Er zijn ontelbare mogelijkheden wij denken graag met u mee om uw ideeën en wensen te realiseren! Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Spectaculaire dans show Maak je evenement compleet met een spetterend en professioneel dansoptreden! Carlos en Mirella geven het hele jaar door demonstraties en shows in binnen- en buitenland. Op evenementen, bedrijfsuitjes, zakelijke diners, gala’s, themafeesten, musicals, ministeries en nog veel meer. Ook is het mogelijk ons in te huren in combinatie met live muziek. Wij werken samen met het Argentijnse tango orkest: Trio Tangata. Een combinatie van muziek, zang en dans vormen samen de perfecte invulling voor uw evenement! Een tangoshow inclusief live muziek duurt ongeveer 30 tot 60 minuten.

Dans Workshops De perfecte manier om de feeststemming erin te krijgen! Een dansworkshop is een leuke en gezellige manier om iedereen in beweging te krijgen. Zo is een dans workshop een leuke activiteit voor een personeelsfeest en een leuke toevoeging voor actieve bedrijfsuitjes. Tijdens een dansworkshop leer je op een leuke en enthousiaste manier de basis stappen van de door jou gekozen dansstijl. Zo weet je zeker dat je iedereen op de dansvloer krijgt! De tijdsduur van een workshop kan variëren van 30 minuten tot 120 minuten en kan aangepast worden naar uw wensen! Het thema van de workshop (s) kunnen wij ook volledig aan laten sluiten op uw wensen

Dinershows Heeft u een restaurant? Wilt u uw klanten of personeel iets nieuws aanbieden? Of houdt u een bedrijfsfeest waarbij een buffet aanwezig is en bent u opzoek naar een nieuwe toevoeging? Een dinershow is de perfecte manier om uw gasten te entertainen tijdens het eten! Geniet van entertainment, spektakel, live muziek, zang, dans en een heerlijk diner tijdens een fantastische avond uit. Carlos en Mirella hebben jaren ervaring in het geven van dinershows en nemen u mee op reis door de straten van Buenos Aires tijdens deze avondvullende show! De tijdsduur van de show blokken kunnen geheel aangepast worden naar uw wensen!