Goochelaar Jordi
23 februari 2016
Promotie Models
23 februari 2016
Dion van Rijt; Nederlands’en Europees jongste kampioen goochelen!
Op zesjarige leeftijd begint Dion’s passie voor de goochelkunst. Samen met zijn vader ontwikkelt hij zijn eerste goochel act om mee te doen aan verschillende kampioenschappen. Hij wint een eerste prijs op het Nationaal Jeugdkampioenschap. Drie jaar achter elkaar.
Dion wordt uitgenodigd om in diverse Tv-programma’s op te treden en vanwege het grote succes besluit Dion om zijn carrière internationaal aan te pakken. Hij sleept ook buiten de grens tal van prijzen in de wacht en wordt hij geboekt voor prestigieuze festivals, variété- en Tv-shows, waaronder Le Mandrake d’Or en Le Plus Grand Cabaret du Monde in Parijs.

In 2006 creëert Dion de veelbesproken Tango act. Dag in dag uit traint hij deze act om in perfectie uit te voeren. Het harde werken wordt beloond en in 2008 wordt Dion Grand Prix winnaar tijdens het Nationaal Kampioenschap Goochelen en drie jaar later Europees Kampioen! Met deze titels op zak toert Dion tot op de dag van vandaag over de hele wereld.

Tango act
Deze wereldwijd prijswinnende act is gebaseerd op een Argentijnse Tango, waarbij Dion een combinatie van goochelen en dansen laat zien. Waanzinnige trucs worden afgewisseld met een prachtige choreografie. Een lust voor het oog!

Kindershow
Samen met de kinderen zal Dion “testen” of er ook bijzondere talenten in de zaal zitten die het goochelen onder de knie hebben. Een aantal kinderen zal door Dion naar voren gehaald worden en als de foefjes onder de knie zijn, kunnen ze dan uiteindelijk een “echte tijger” (of duif of konijn) tevoorschijn toveren!?

Table Magic
De meest bizarre effecten, recht onder uw eigen neus! Tijdens het eten, een receptie of vergadering verbaast Dion de gasten en laat hij hen een sterk staaltje magie ervaren, op zijn eigen, frisse, jonge en ontwapende manier.