Petra Lejeune

schrijfster & interieurontwerpster


Petra deelt graag haar passie voor interieur en organiseert inspiratie-events op woongebied. Ze geeft tijdens evenementen interieuradvies of verzorgt een inspirerende interieur workshop of lezing.

Als schrijfster weet ze ook voor jouw bedrijf de kern te raken. Ze kan complexe materie vertalen naar een duidelijk verhaal. Ze zet een sfeer neer met tekst. Kort, bondig en alleszeggend.

Thy-Thy van der Lende

interieurontwerpster & grafisch vormgever


Thy-Thy bruist van de creativiteit en met een tikkeltje eigenwijsheid en lef zijn haar creaties juist zo uitzonderlijk.

Of het nu gaat om het afstylen van uw evenementslocatie of het bedenken van een totaal concept, ze tovert uw evenementslocatie om tot een sfeervolle setting.

Patrick Norder

Fotograaf


Event fotografie wordt door veel events en gelegenheden ingezet ter promotie. Dat is slim, want geen enkel middel kan een sfeerimpressie beter weergeven dan een foto.

Event fotografie mag dan ook gerust het belangrijkste marketinginstrument worden genoemd binnen de evenementenbranche. Bij elke blik op de foto wordt het evenement herbeleefd én het plezier versterkt!

Paul Lemmens & Shem op den Camp

Video Team


Staat er een spetterend evenement op de planning? Gaat uw bedrijf een nieuw product op de markt brengen? Er is geen betere manier om deze bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen dan met een promotiefilm!
Samen met u creëren wij een promotievideo en/of een after movie die écht indruk maakt en waar uw gasten nog lang over zullen napraten!