Goochelaar Justin
23 februari 2016
Goochelaar Dion van Rijt
23 februari 2016
Goochelaar Jordi is een professioneel prijswinnende goochelaar. Hij is te boeken als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar.

Bent u op zoek naar een magisch en spetterend optreden op uw feest of evenement? Een optreden waar jong en oud intens van geniet en waarover nog lang wordt nagepraat? Huur dan een goochelaar. De verrassend vingervlugge goochelaar Jordi is een rasartiest die uw gasten versteld zal doen staan met zijn razendsnelle trucs. Jordi heeft een zeer gevarieerd repertoire aan goocheltrucs voor zowel jong als oud, voor al uw evenementen op elke gewenste locatie!

Tafelgoochelaar
Als tafelgoochelaar is Jordi helemaal in zijn element. U staat er met uw neus bovenop, maar nog kunt u niet zien waar die kaart vliegensvlug heen is gegaan. Dit close-up goochelen is zeer interactief: goochelaar Jordi mengt zich met het publiek waardoor een onvergetelijk samenspel ontstaat tussen hem en uw gasten. Dit alles wordt gecombineerd met een flinke dosis humor. U zult werkelijk versteld staan van zijn kunsten. Ademloos ziet u toe hoe Jordi zijn razendsnelle trucs uitvoert op slechts een paar centimeter van uw oplettend oog! Uw gasten vallen van de ene verbazing in de andere. Niemand zal zijn trucs weten te verklaren. Deze intieme vorm van entertainment zorgt voor een onvergetelijk en magisch moment. In de onderstaande video ziet u hoe goochelaar Jordi zijn gasten weet te vermaken.

Kindergoochelaar
Met kindergoochelaar Jordi bent u verzekerd van een geslaagd kinderfeestje! U heeft geen omkijken meer naar het vermaak van de kinderen. Volledig in de ban van Jordi’s goochelkunsten zullen ze alles om zich heen vergeten en compleet versteld staan van de trucs die hij laat zien. Zowel jongere als oudere kinderen zullen geboeid toekijken naar de bijzondere acts die kindergoochelaar Jordi vertoont en zich geen moment vervelen. Het hoeft niet eens een feestje specifiek voor kinderen te zijn, ook als u een feest organiseert waar veel kinderen komen, zal Jordi met gemak de aandacht van de kinderen op zich vestigen en hen een feest geven dat ze niet snel zullen vergeten!

Beursgoochelaar
Laat uw stand op de beurs eruit springen met beursgoochelaar Jordi! Iedereen kent ze wel, beurzen met talloze stands waartussen je al snel geen onderscheid meer kunt maken. Met de aanwezigheid van beursgoochelaar Jordi bij uw stand trekt u op een zeer originele en positieve manier de aandacht en zal iedereen zich uw bedrijf, stand of product extra goed herinneren. Goochelaar Jordi heeft jarenlange ervaring in verschillende vormen van goochelen en ontvangt van zowel publiek als collega’s vele lovende reacties. Hij heeft op talloze beurzen gestaan en weet dan ook als geen ander hoe hij met vliegensvlugge goocheltrucs het publiek versteld kan doen staan. Zo laat u met uw bedrijf een onvergetelijke indruk achter.

Speciaal voor uw product
Natuurlijk is er een grote verscheidenheid in bedrijven en producten die gepromoot kunnen worden. Door zijn grote ervaring past Jordi echter met gemak zijn trucs aan, aan het product en het publiek om ze perfect aan te laten sluiten op de wensen van uw bedrijf. In overleg is er van alles mogelijk dus maak gerust een afspraak met Jordi om de mogelijkheden te bespreken. U kunt bijvoorbeeld denken aan een interactieve act van beursgoochelaar Jordi waarin uw promotiemateriaal verwerkt is of uw boodschap kan verpakt worden in een interessante truc. Met zijn kunsten laat Jordi uw klanten versteld staan en toont ze van dichtbij hoe bijzonder uw product is.

Positieve associatie
Door beursgoochelaar Jordi zal uw product op unieke wijze opvallen tijdens de beurs. Door uw bedrijf te combineren met een leuke en verbazingwekkende truc zullen bezoekers uw bedrijfsnaam of product blijven associëren met iets positiefs. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het tegelijk aanbieden van een product en iets positiefs zorgt dat het product gekoppeld wordt aan een positief gevoel. Een ideale manier dus om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.