Goochelend Konijn
15 februari 2016
Sjef van Puffelen
1 februari 2016
Café Italiano

Met hun espressobar in een originele Italiaanse Piaggio, stelen Luciano en Giuseppe overal de show. Giuseppe is een volleerd Barista met een hartstochtelijke liefde voor de lekkerste koffie ter wereld: Caffè Italiano. Met zijn conservatorium geschoolde stem zingt Luciano de mooiste Italiaanse liederen, terwijl hij de heerlijke koffie van Giuseppe serveert. Espresso, Cappuccino, Caffè Lungo of Espresso Macchiato? Caffè Italiano is animatie met de lekkerste koffie, mediterrane charmes, veel humor en prachtige zang.

Tutto da Luciano
Met zijn temperamentvolle optredens, steelt Luciano overal de show. Wilt u hem als Italiaanse Ober, Kok, IJscoman, Koffie expert of een combinatie van creaties? Al uw Italiaanse animatiewensen worden door Luciano vertaald in aantrekkelijk Italiaans amusement. Uw gasten worden uitbundig door de kelner ontvangen. Tijdens het diner zorgt de kok voor plezierige animatie. Als echte mediterrane charmeur brengt hij tussen de bedrijven door de mooiste Italiaanse liederen. Wie het daarvan te warm krijgt zal zeker genieten van het heerlijke ijs dat Luciano tijdens zijn optreden serveert. Met een espressobar in een originele Italiaanse Piaggio brengen Luciano en zijn neef barista Giuseppe de lekkerste koffie ter wereld: Caffè Italiano. Zoekt u het echte Italiaanse temperamento? Luciano is fantastico! Capito?

Luciano è mobile
Behalve met zijn klassieke ijskar op een vaste plaats, kan Luciano Gelati zich als Luciano è mobile nu ook tussen het publiek verplaatsen. Voor festivals, winkelcentra en andere evenementen in beweging is deze nieuwe act een ware uitkomst. Waar u Luciano ook wilt hebben, hij vindt overal zijn weg.

Met zijn temperamentvolle optreden steelt Luciano Gelati overal de show. Als een echte mediterrane charmeur brengt hij de mooiste Italiaanse liederen. Wie het daar warm van krijgt, zal zeker genieten van het heerlijke Italiaanse ijs dat Luciano tijdens zijn optreden serveert.

Wilt u op verrassende wijze uw evenement opvrolijken? Met Luciano Gelati haalt u een rasartiest in huis.