Workshops Make-up & Styling
24 februari 2016
Goochelaar Jordi
23 februari 2016
Gocchelaar Justin; een magische belevenis op topniveau!
Deze schoolmeester van groep 8 goochelde er al flink op los toen hij zelf net op de basisschool zat. Op zijn zesde verjaardag kreeg Justin zijn eerste goocheldoos en vele dozen volgden. Op zijn veertiende gaf Justin zijn eerste optreden en in de jaren daarna specialiseerde Justin zich in ballooning en magische kindershows.
Vanaf zijn twintigste werkte Justin voor het grootste gedeelte als table magician. De jaren daarna werd de vingervlugheid geslepener, de trucs steeds briljanter en ook het zakkenrollen wordt een specialisatie. Door de impact van zijn magie speelt deze ‘gentleman of magic’ met de verwondering en verbazing van het publiek. Justin is dé goochelaar die met sterke staaltjes uit de goochelkunst en met hoog entertaininggehalte uw feest besprenkelt met magie.

Table-Magic
Denk hierbij aan een tekening die tot leven komt of het lezen van de dromen van iemand uit het publiek. Het oppoetsen van een ring kost (of verlost) iemand bijna (van) een huwelijk en ook een horloge is voor Justin een “lustobject”. Deze prijswinnende goochelaar met klasse zorgt natuurlijk met de nodige magie dat het altijd weer goed komt.

Van heel dichtbij beleeft u een interactieve goochelshow! In kleine groepjes wordt goochelen niet alleen gezellig en sfeervol, maar ook waant u zich even in een magische wereld. U vergeet de dingen om u heen. Verwondering op topniveau!

Uw personeelsfeest, relatie dag of familiefeest wordt met goochelaar Justin pas echt bijzonder!

Zakkenrollen
Het zakkenrollen spreekt voor zich! Razendsnel en vakkundig verdwijnen de horloges van uw pols. Het spreekt voor zich dat u deze spullen dubbel en dwars terugverdiend door te assisteren met een truc. Prima te combineren met het table-magic.

Ballooning
Ballonnen komen tot leven en vormen een wereld vol fantasie en magie! Justin is met zijn imposante ballonnenkroon van begin tot eind een eyecatcher op elk evenement of feest. Deze ‘koning van de ballonnen’ maakt in een handomdraai elke gewenste creatie waar jong en oud plezier aan beleeft.