Minion Stuart
25 januari 2016
Bruiloft
Je gaat trouwen. Dan wil je de bruiloft of receptie natuurlijk onvergetelijk maken. Met het fotohokje heb je gegarandeerd succes!
Geschikt voor zowel je gasten als jijzelf. Super gaaf om je gasten een bedankje mee naar huis te geven. Een echte foto uit het fotohokje! Een onderdeel van je feest dat niet snel zal worden vergeten. Het gordijn gaat dicht. Iedereen kan deze photobooth zelf bedienen. Een serieuze foto aan het begin en daarna nog onbeperkt meer. Onbeperkt foto’s printen, die jij ook nog eens allemaal op een USB stick krijgt. Jij krijgt dus ook nog alle foto’s te zien. Natuurlijk inclusief een hele koffer met te gekke verkleedspullen. Iets voor jou, iets voor je gasten!

Zakelijk
Een open dag of een jubileum. Graag maak je het onvergetelijk voor de bezoekers.
Hiervoor is er het fotohokje, een photobooth waarin bezoekers ontzettend leuke foto’s kunnen maken. De combinatie van te gekke verkleedspullen en een op maat gemaakte achtergrond zorgt voor een leuk aandenken. Voorzien van het logo van het bedrijf heb je direct exposure. Daarnaast kunnen de foto’s direct geupload worden op je facebookpagina!

Personeelsfeest
Op een unieke manier je personeel bedanken?
Met het fotohokje wordt het onvergetelijk! Vier uur lang kan je personeel zo veel foto’s maken als zij willen. Een super leuke fotostrip die volledig naar eigen wens gepersonaliseerd kan worden is het eindresultaat. Ze hebben meteen iets om mee naar huis te nemen. En wie leuk op een foto staat, bewaart hem!

Daarnaast krijgt het bedrijf ook nog eens alle foto’s digitaal dezelfde avond overhandigd op een usb stick.