De Kerstelfjes
26 januari 2016
De CocktailBar
25 januari 2016
Met de show ‘Rock round the Comb’ letterlijk vertaald ‘Rock rondom de Kam’), zorgen de Zingende Kapsters voor een unieke Rock ’n Roll beleving. Terwijl het publiek een hairdo make-over krijgt van deze spontane Rock ’n Roll meisjes, zingen ze heerlijke jaren ’50 en ’60 hits. Stilzitten is er bijna niet bij!
Wake up little Susie, Breaking up is hard to do, Jailhouse Rock; stuk voor stuk heerlijke nummers uit de ‘fifties’ en ‘sixties’. Niet alleen de muziek geeft je het gevoel dat je even terug in de tijd bent. De Rock ’n Roll girls verschijnen in stijl in hun petticoats en zingen de sterren van de hemel, ondertussen maken ze stoere kuiven en kapsels bij iedereen die dat wil. Mannen veranderen ze met de ‘bakkenbaarden’ in Elvis.

Na hun show zal iedereen weten wie deze zingende kapsters zijn en zonder twijfel helemaal terug verlangen naar die befaamde ’50 en ’60. De act is zowel interessant voor jong als oud, aangezien de Rock ’n Roll muziek nog steeds van invloed is op hededaagse muziek, denk maar aan The Baseballs of de aanhoudende populariteit van de film Grease. Ook de kuiven zijn op dit moment weer terug in de mode!
De combinatie van de enorme fascinatie die deze ladies hebben voor Rock ’n Roll en hun muzikale professionaliteit en ervaring, zorgt ervoor dat deze act een spetterende toevoeging is voor welk evenement dan ook. U waant zich echt even ‘back in the ‘50/’60!

SWING THE MOOD
Na het succes van hun Rock ’n Roll act ‘Rock around the Comb’, komen De Zingende Kapsters nu met een nieuwe muzikale variant ’Swing the Mood’. Hetzelfde concept, maar dan met het repertoire, decor, kleding en kapsels uit de jaren ’40.

De Zingende Kapsters is een ludieke 3-in-1 act, waarbij het publiek getrakteerd wordt op livezang door twee vrolijke dames. Terwijl de dames (in close harmony) zingen kan men een hairdo-make-over krijgen. De combinatie van interactie en livezang, zorgt ervoor dat de entertainmentwaarde dermate hoog is, zodat alleen het ernaar kijken en luisteren al een genot is. ‘Swing the Mood’ is een feest, het decor, kleding en de kapsels komen uit de jaren ’40, waardoor de herinnering aan de bevrijding weer helemaal tot leven komt.